Netgate SG-1000 microFirewall

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - chrismacmahon

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 7
2
Hardware / MOVED: XG-7100
« on: April 13, 2018, 06:39:03 am »

3
Feedback / Re: Sluggish?
« on: March 27, 2018, 08:30:20 pm »
We have found an issue and resolved it.   Thanks for notifying us.

5
If you upgraded your config from an older machine to a newer one you might have to enable powerd to get your speeds.

System -> Advanced -> Miscellaneous, enable PowerD, HiAdaptive

6
Official pfSense Hardware / Re: SG-1000 oddity (maybe hardware bug?)
« on: August 25, 2017, 03:04:44 pm »

I worked with GordC and discovered that it was ISP related issues.  If you are having issues please don't hesitate to reach out to us.

7
2.4 Development Snapshots / Re: SG-1000
« on: August 17, 2017, 08:54:11 am »
Gordon:
I recently purchased a SG-1000 for a client.  Thank you for the purchase.

I was looking at this as a good fit since they are a small office with 5 people in it.   When I got it I was surprised to find that it is running 2.4.0 BETA.  I don't see anywhere that it says the unit shipped with BETA software.  This ended up with spending an hour reassuring the client that the system would be ok, that the version was about to be released.  They are still asking when the stable version is going to be released

-We are very close to releasing RC-1, I have been on 2.4beta for my edge for almost 6mos to help with testing.  Most of the support team us running 2.4 beta in some form on their network.   It's very close to being a mature product.

Under Interfaces there is a new menu item called switches.
-The NICs on the SG-1000 are switch ports, we have not really used too much of the switch side of things on the SG1000, we are starting small and growing,

-When I emailed support back indicating this I never got a response back.
 It looks like it went to our sales department instead of the support desk.   I'm not sure why this happened to you, I will follow up with this.

10
Official pfSense Hardware / Re: SG-1000 maxes at 18 Mbps
« on: April 22, 2017, 04:50:35 pm »
This customer reached out to us on the Helpdesk.   Through troubleshooting it was found to be an ISP issue and NOT a pfSense issue.

The customer has discovered the modem is not able to pass the higher speeds.

This is resolved.

11
General Questions / MOVED: Squid routing ?
« on: April 22, 2017, 05:02:28 am »

12
Official pfSense Hardware / Re: SG-1000 performance is still horrible
« on: April 21, 2017, 06:14:30 am »
Looking over your support ticket, we have requested some answers to some questions, this was over a month ago. 

I have re-opened your ticket please update with the information we are requesting to properly troubleshoot your issue.

13
Hardware / Re: SG-1000 problems. Will not work. Brand new unit.
« on: March 31, 2017, 07:17:02 am »
Kapara has contacted support, we resolved the issue.

15
Packages / MOVED: squid transparent strips out http
« on: March 29, 2017, 06:36:58 am »

Pages: [1] 2 3 4 5 ... 7