The pfSense Store

Author Topic: No new snapshots?  (Read 1329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline JTY

  • Newbie
  • *
  • Posts: 23
    • View Profile
No new snapshots?
« on: August 02, 2008, 11:16:59 am »
I've noticed there hasn't been a new snapshot since 7/31. Any ideas why?

Offline DeCex

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
    • View Profile
Re: No new snapshots?
« Reply #1 on: August 02, 2008, 01:12:44 pm »
I've noticed there hasn't been a new snapshot since 7/31. Any ideas why?


They prolly very bizzy trying to solve the wireless mtu/bridge issue for bsd7

Offline DeCex

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 136
    • View Profile
Re: No new snapshots?
« Reply #2 on: August 02, 2008, 01:18:05 pm »
What you think of this;

create a new file named 'fix-ath' in /usr/local/etc/rc.d with the following content:

Code: [Select]
#!/bin/sh
#
# $FreeBSD$
#
# REQUIRE: NETWORKING SERVERS
# BEFORE: DAEMON
# KEYWORD: shutdown

/sbin/ifconfig ath0 mtu 1500
/sbin/ifconfig fxp0 mtu 1500
/sbin/ifconfig bridge0 create
/sbin/ifconfig bridge0 addm ath0 addm fxp0 up

Offline cmb

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6287
    • LinkedIn
    • Twitter
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: No new snapshots?
« Reply #3 on: August 02, 2008, 02:47:05 pm »
1.2.1 build server isn't building for some reason, I emailed Scott to check it out.

We already added a mtu 1500 on wireless cards, it doesn't "stick" apparently. Haven't had time to look into why, though I can't replicate it in the first place.

Offline AhnHEL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 572
    • View Profile
Re: No new snapshots?
« Reply #4 on: August 04, 2008, 04:23:02 am »
New Snapshot is up now.

 8)
AhnHEL (Angel)
NYC

3 pfSense sites: 2.1 RELEASE (amd64)
Dell 745 SFF E4400 @ 2.0Ghz, 2GB RAM, 20/5 Mbps
Dell 755 SFF E6550 @ 2.3Ghz, 2GB RAM, 20/5 Mbps
White Box i5 3570k @ 4.4Ghz, 16GB RAM, 114/6 Mbps, SSD
OpenVPN (Site to Site, Road Warrior), IPSec Mobile, UPnP Gaming, Traffic Shaping, Snort, Suricata