Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: Routing between Subnets  (Read 650 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kavarajo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Routing between Subnets
« on: July 27, 2016, 02:07:24 am »
Hi All,

I have 3 subnets and want to rout between them, so i created a static route (System - Routing) and everything works just fine but RDP will keep freezing and seems the connection keep disconnect and reconned on an interval time. Any help?

Thanks

Offline viragomann

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2822
  • Karma: +310/-1
    • View Profile
Re: Routing between Subnets
« Reply #1 on: July 27, 2016, 07:35:29 am »
I have 3 subnets and want to rout between them, so i created a static route (System - Routing
Why? Aren't the subnets connected to pfSense interfaces directly?
Do you have a map of your setup?

Offline cmb

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11226
  • Karma: +896/-7
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: Routing between Subnets
« Reply #2 on: July 28, 2016, 12:49:39 am »
Sounds like you need to check "Bypass firewall rules for traffic on the same interface" under System>Adv, Firewall/NAT.