Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: 2.3.2-p1 "Unable to check for updates"/"Unable to retrieve package information"  (Read 2642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azkerm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Same error on my sistem, but sunday it was working I checked and it show me that a new version was available.
so to me seem to a problem that start today and I had done no chenge to my installation.
 :)

Exact same issues! It was working two days back but not today.. AFAIK, the only configuration I did on pfsense was enabling squid (transparent) + squidguard.

Offline korovamilk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
It looks like it was fixed. Update checking/upgrade both work for me right now.

Offline deddric

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
yep seems okey now


Offline stephenw10

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11914
  • Karma: +468/-15
    • View Profile
Yes, it should be working fine now.
It appears there was an issue with the pkg servers which has now been resolved.

Steve

Offline Seeingwhite

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Still not working for me.  It wasn't last night, and still not today.

>>> Updating repositories metadata...
Updating pfSense-core repository catalogue...
pkg: https://pkg.pfsense.org/pfSense_v2_3_1_amd64-core/meta.txz: Network is unreachable
repository pfSense-core has no meta file, using default settings
pkg: https://pkg.pfsense.org/pfSense_v2_3_1_amd64-core/packagesite.txz: Network is unreachable
Unable to update repository pfSense-core
Updating pfSense repository catalogue...
pkg: https://pkg.pfsense.org/pfSense_v2_3_1_amd64-pfSense_v2_3_1/meta.txz: Network is unreachable
repository pfSense has no meta file, using default settings
pkg: https://pkg.pfsense.org/pfSense_v2_3_1_amd64-pfSense_v2_3_1/packagesite.txz: Network is unreachable
Unable to update repository pfSense
Failed

Offline Ghostdragon97

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
It must have been something with the pfsense servers, I was having the same issue, and it is working fine this morning

Offline Seeingwhite

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Just to update.  I rebooted my pfsense box and then tried the update.  It works now.

Offline azkerm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 33
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
seems to be working yes... thanks for the update..!