pfSense Support Subscription

Author Topic: pfSense med Telenor router i bridge modus  (Read 583 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azzlack

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
pfSense med Telenor router i bridge modus
« on: January 09, 2017, 03:02:38 am »
Noen som har fått til å bruke pfSense med Telenor sin router satt i bridge mode?

Jeg får fint til å sette det opp med vanlig nat med pfsense på innsiden av telenor-routeren, men vil gjerne bruke den i bridge modus.
Problemet er at når jeg setter telenor routeren i bridge modus mister pfsense forbindelsen med internett. Istedet for at den får dns-servere og ip6 adresse fra Telenor, bruker den telenor-routeren som DNS server og får ikke ip6 adresse i det hele tatt. Hvis jeg switcher tilbake til vanlig mode fungerer alt igjen.

Offline lars@abelgaard.no

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: pfSense med Telenor router i bridge modus
« Reply #1 on: January 24, 2017, 10:22:38 am »
Hei

Jeg kjører uten Telenor router pfsense rett i veggen.
Men hvis du bruker tv fra canal digital så sliter du litt (se posten min)
« Last Edit: January 24, 2017, 10:39:41 am by lars@abelgaard.no »

Offline no-kek

  • Moderator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: pfSense med Telenor router i bridge modus
« Reply #2 on: February 01, 2017, 09:54:17 am »
Hvilken rutermodem er det du har fra telenor? hvis du har en komboløsning med både tv, telefon og internett så må du ha en switch med vlan støtte imellom for å kunne separere ut trafikken og portene før disse er sendt til pfSense