Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: Squid 3.5 ile HTTPS siteleri domain adiyla yasaklamak  (Read 8036 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mynameisozz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Squid 3.5 ile HTTPS siteleri domain adiyla yasaklamak
« Reply #90 on: October 30, 2017, 05:52:45 am »
Merhaba,

SSL filter problemsiz çalışıyor ancak mobil cihazlar whatsapp'a bağlanmıyor. Herhangi bir filtre'ye takılmıyor ancak böyle bir problem var. Araştırdım ama bu sorunla alakalı bir çözüm bulamadım.

Sizin önerileriniz nelerdir ?

Merhaba,

Uygulamaya ilk başladığımda aynı sorun benim de başıma gelmişti. 5223, 5228, 4244, 5242 ve 5222 numaralı portlara izin vererek sorunu aştım. İlgili portlar whatsapp ın kullandığı portlar.

Kolay gelsin

Offline muhammet

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Squid 3.5 ile HTTPS siteleri domain adiyla yasaklamak
« Reply #91 on: October 30, 2017, 07:51:14 am »
Merhaba,

SSL filter problemsiz çalışıyor ancak mobil cihazlar whatsapp'a bağlanmıyor. Herhangi bir filtre'ye takılmıyor ancak böyle bir problem var. Araştırdım ama bu sorunla alakalı bir çözüm bulamadım.

Sizin önerileriniz nelerdir ?

Merhaba,

Uygulamaya ilk başladığımda aynı sorun benim de başıma gelmişti. 5223, 5228, 4244, 5242 ve 5222 numaralı portlara izin vererek sorunu aştım. İlgili portlar whatsapp ın kullandığı portlar.

Kolay gelsin

Teşekkürler, TCP 5222 izin verince problem çözüldü. Şimdi de team viewer bağlanmıyor ? :)

Düzeltme: TCP 5938 izin verince bağlandı.
« Last Edit: October 30, 2017, 09:08:30 am by muhammet »

Offline mynameisozz

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Squid 3.5 ile HTTPS siteleri domain adiyla yasaklamak
« Reply #92 on: October 30, 2017, 09:09:08 am »
Merhaba,

SSL filter problemsiz çalışıyor ancak mobil cihazlar whatsapp'a bağlanmıyor. Herhangi bir filtre'ye takılmıyor ancak böyle bir problem var. Araştırdım ama bu sorunla alakalı bir çözüm bulamadım.

Sizin önerileriniz nelerdir ?

Merhaba,

Uygulamaya ilk başladığımda aynı sorun benim de başıma gelmişti. 5223, 5228, 4244, 5242 ve 5222 numaralı portlara izin vererek sorunu aştım. İlgili portlar whatsapp ın kullandığı portlar.

Kolay gelsin

Teşekkürler, TCP 5222 izin verince problem çözüldü. Şimdi de team viewer bağlanmıyor ? :)

Rica ederim :)

Teamviewer problemi için aşağıdaki makaleyi incelemeniz faydalı olacaktır. Programın hangi platformda, hangi koşullarda, hangi portları kullandığını açıklamışlar.

https://community.teamviewer.com/t5/Knowledge-Base/Which-ports-are-used-by-TeamViewer/ta-p/4139

Kolay gelsin