pfSense Support Subscription

Author Topic: DHCPv6 leases not updating in webgui  (Read 305 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline virgiliomi

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 559
  • Karma: +74/-4
    • View Profile
DHCPv6 leases not updating in webgui
« on: March 19, 2017, 08:50:59 pm »
So I run DHCPv6 on my main LAN, and many of my devices connected to this network are using DHCPv6 to obtain IPv6 addresses (Android gets sent to the Guest network, where only SLAAC is used). Anyway, I noticed today that when I went to look at my DHCPv6 leases, it only showed two addresses... one is static, the other is my network printer. But when I go look at the /var/dhcpd/var/db/dhcpd6.leases file, I see many other leases there (iPhone, iPad, Apple TV, and a couple other Windows computers).

Any thoughts on why they might not be showing up in the webgui, or how to get it so that they show up?

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 21486
  • Karma: +1456/-26
    • View Profile
Re: DHCPv6 leases not updating in webgui
« Reply #1 on: March 20, 2017, 01:20:16 pm »
Hmm, something might be up with the parser. About half my leases are showing but none of my PD allocations to clients behind my firewall are showing. I can't remember when the last change was.
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 21486
  • Karma: +1456/-26
    • View Profile
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!