pfSense Support Subscription

Author Topic: COSMETIC BUG: Add a rule  (Read 6354 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline UnderCover

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +0/-0
  • Purdue University
    • View Profile
    • Purdue University - Animal Science Departmental Website
COSMETIC BUG: Add a rule
« on: December 15, 2008, 10:51:49 am »
When you first open add a rule the any option is selected in the drop down and under it the box is RED

well all red fields are required fields and that field is not required when the any option is selected from the drop down....
« Last Edit: December 15, 2008, 10:54:43 am by UnderCover »

Offline UnderCover

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +0/-0
  • Purdue University
    • View Profile
    • Purdue University - Animal Science Departmental Website
Re: COSMETIC BUGs
« Reply #1 on: December 15, 2008, 11:11:01 am »
also when you restart the machine it makes a sound but when you shutdown the machine it does not make the sound

Offline UnderCover

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +0/-0
  • Purdue University
    • View Profile
    • Purdue University - Animal Science Departmental Website
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #2 on: December 15, 2008, 01:23:03 pm »
another bug is in the rule ssection when you go to add a rule if you hit the return button while you are in the description box it should go ahead and add a rule (all the other sections in pfsense if you hit the return button while you are in a description box adds that item)

Offline Sh4

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 35
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #3 on: December 15, 2008, 02:08:50 pm »
Tested today, I have the sound both at startup and shutdown
pfSense 1.2
24x [DELL PowerEdge 1950 III]
-2x Quad Core Intel Xeon E5420 2.5GHz
-8GB FB 667MHz Memory (4x2GB) Memory RAID 2x4GB
-PERC 6/i RAID Controller
-Intel® PRO 1000PT Dual Port PCIe x4

Offline UnderCover

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +0/-0
  • Purdue University
    • View Profile
    • Purdue University - Animal Science Departmental Website
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #4 on: December 15, 2008, 09:43:05 pm »
werid i only get it on startup and restartr u pushing the shutdown button on the front of the computer (not hold it down just push it once)?

or do you run the shutdown command from the console or web interface?

try pushing the button on foernt of the computer and that should initiate a shutdown without a sound

Offline sullrich

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5110
  • Karma: +7/-2348
    • View Profile
    • pfSense
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #5 on: December 15, 2008, 11:26:52 pm »
No, red fields can be aliases. 

Offline UnderCover

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 221
  • Karma: +0/-0
  • Purdue University
    • View Profile
    • Purdue University - Animal Science Departmental Website
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #6 on: December 16, 2008, 10:25:27 am »
on the status -> system next to memory there should be total memory in the system in megabytes?

Offline sullrich

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5110
  • Karma: +7/-2348
    • View Profile
    • pfSense
Re: COSMETIC BUG: Add a rule
« Reply #7 on: December 16, 2008, 11:06:29 am »
No, a graph.  Please do not mix issues in the same post.  Thanks.