pfSense Gold Subscription

Author Topic: 1.2.1-RC4 & Dual-WAN failover not working?  (Read 5250 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline drees

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
1.2.1-RC4 & Dual-WAN failover not working?
« on: December 18, 2008, 11:49:07 am »
I just updated a system from 1.2 to 1.2.1-RC4 yesterday and we had an internet outage today which wasn't picked up by slbd.

I haven't had time to debug/test it further yet, but has anyone else had any issues with dual-WAN failover or slbd in the latest RCs?

Offline drees

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 1.2.1-RC4 & Dual-WAN failover not working?
« Reply #1 on: December 18, 2008, 11:58:19 am »
I'm pretty sure this is just a configuration issue related to the check-ip staying up when the line goes down further downstream, so don't spend much time looking into this one...

Offline drees

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 1.2.1-RC4 & Dual-WAN failover not working?
« Reply #2 on: December 18, 2008, 01:40:42 pm »
Yep, false alarm. Everything is working as designed. :)

Only suggestion would be the ability to monitor multiple IPs for WAN failover. :)

Offline sullrich

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5110
  • Karma: +7/-2348
    • View Profile
    • pfSense
Re: 1.2.1-RC4 & Dual-WAN failover not working?
« Reply #3 on: December 18, 2008, 02:43:09 pm »
Not sure we can do that going forward.  apinger will only accept one target.