pfSense Support Subscription

Author Topic: Config backup not picking up Status_Traffic_Totals  (Read 182 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Asterix

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 888
  • Karma: +32/-0
    • View Profile
Config backup not picking up Status_Traffic_Totals
« on: November 07, 2017, 05:45:28 pm »
As the subject says, I am not able to restore Status_Traffic_Totals package. Is there an update required in the config.xml script to pick up the package during a config backup?

Offline w0w

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 522
  • Karma: +29/-6
  • kernel panic attack
    • View Profile
Re: Config backup not picking up Status_Traffic_Totals
« Reply #1 on: November 07, 2017, 10:26:19 pm »
Yep, confirmed on 2.4.2.a.20171107.1444

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 21312
  • Karma: +1423/-26
    • View Profile
Re: Config backup not picking up Status_Traffic_Totals
« Reply #2 on: November 08, 2017, 09:08:32 am »
Yeah, it's not putting a record of the package into config.xml like other packages do.

Looks like that was a byproduct of how the package was intentionally coded, though it does appear to be an unintended side effect.

https://redmine.pfsense.org/issues/8068
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!