Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: I broke something badly  (Read 138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lovingHDTV

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
I broke something badly
« on: December 02, 2017, 03:20:23 pm »
I was modifying my pfBlockerNG VIP) DNS setting and change it from 10.10.10.1 to 192.168.0.0/14 (think, whatever is listed in the help message for this option)

Shortly after that a few seconds and  I can no longer get into the router webUI (192.168.1.1).  Does this seem plausible?

I can get in via secure shell, any ideas on how I can disable pfBlockerNG so that  I can roll back that last change?

thanks
david

Offline RonpfS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 684
  • Karma: +96/-2
    • View Profile
Re: I broke something badly
« Reply #1 on: December 02, 2017, 03:41:32 pm »
From the shell 15) Restore recent configuration ?
2.3.5-RELEASE (amd64)
Intel Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz 8GB
pfBlockerNG 2.1.2_1/Dev, suricata 4.0.1

Offline lovingHDTV

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: I broke something badly
« Reply #2 on: December 02, 2017, 03:55:11 pm »
I do see that backup 1 is my saving the pfBlockerNG settings, but restoring that backup didn't help

Offline RonpfS

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 684
  • Karma: +96/-2
    • View Profile
Re: I broke something badly
« Reply #3 on: December 02, 2017, 04:15:10 pm »
you have to restore the one before.
2.3.5-RELEASE (amd64)
Intel Core2 Quad CPU Q8400 @ 2.66GHz 8GB
pfBlockerNG 2.1.2_1/Dev, suricata 4.0.1

Offline lovingHDTV

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: I broke something badly
« Reply #4 on: December 02, 2017, 08:53:04 pm »
I had to reboot after the restore and that fixed it.

thanks