The pfSense Store

Author Topic: OpenVPN server remote routes dissapearing when rebooted  (Read 183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bingo600

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
  • Karma: +12/-0
    • View Profile
OpenVPN server remote routes dissapearing when rebooted
« on: December 09, 2017, 03:31:43 am »
I succeded in getting a site to site openvpn (PKI) up and running, both sites running pfsense 2.4.2 on Qotom i5's.

But if/when i reboot the server , the "Remote routes" are not reinstalled until i manually restart the Openvpn server instance.
« Last Edit: December 15, 2017, 01:15:05 am by bingo600 »
pfSense 2.4.2-p1

QOTOM-Q355G4 Quad Lan.
CPU  : Core i5 5250U
Ram : 8GB Kingston DDR3LV 1600
LAN  : 4 x Intel 211
Disk  : 240G Toshiba Sata SSD

Offline don.key

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: OpenVPN server remote routes dissapearing when rebooted
« Reply #1 on: January 02, 2018, 03:41:48 pm »
Did you find any solution to this?

Same happens to me on pfsense 2.4.2 p1: routes to remote networks are not re-established on server side. Service must be restarted. I tried both 'route x.x.x.x m.m.m.m' in options and 'remote networks' in configuration.
« Last Edit: January 02, 2018, 07:11:04 pm by don.key »

Offline bingo600

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
  • Karma: +12/-0
    • View Profile
Re: OpenVPN server remote routes dissapearing when rebooted
« Reply #2 on: January 03, 2018, 02:50:23 pm »
Story is continued here

https://forum.pfsense.org/index.php?topic=142066.0

Awaiting Derelict to get time to look at my uploaded configs.

/Bingo
pfSense 2.4.2-p1

QOTOM-Q355G4 Quad Lan.
CPU  : Core i5 5250U
Ram : 8GB Kingston DDR3LV 1600
LAN  : 4 x Intel 211
Disk  : 240G Toshiba Sata SSD