The pfSense Store

Author Topic: Snapshots server appears empty  (Read 8711 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gloomrider

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 119
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Snapshots server appears empty
« on: December 07, 2009, 11:11:07 am »

Offline cmb

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6333
  • Karma: +0/-0
    • LinkedIn
    • Twitter
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #1 on: December 07, 2009, 01:11:56 pm »
Because we're preparing the release, no more snapshots.

Offline bartgrefte

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #2 on: December 07, 2009, 02:22:38 pm »
Hmm, good thing I checked this subforum 1st when I noticed everything was gone...

Thought it was me :P

edit: This just came to me: can we update from a snapshot to the release just like from snapshot to a newer snapshot?
« Last Edit: December 07, 2009, 02:25:54 pm by bartgrefte »

Offline PJ2

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 87
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #3 on: December 07, 2009, 02:27:38 pm »
That's great news.  I was hoping to put the latest and greatest on a box.  Where should I look to download at?

Offline valnar

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 301
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #4 on: December 07, 2009, 02:42:40 pm »
Because we're preparing the release, no more snapshots.

 :)  :)

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14990
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #5 on: December 07, 2009, 10:33:52 pm »
edit: This just came to me: can we update from a snapshot to the release just like from snapshot to a newer snapshot?

Yes although you will need to set your auto-update URL back to the official release mirror instead of the snapshots server.
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!

Offline bartgrefte

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #6 on: December 08, 2009, 02:32:23 am »
Okay.

... Huh, auto-update? thought that didn't work with the 1.2.3 nanobsd snapshots? Manual update only...

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14990
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #7 on: December 08, 2009, 06:59:52 am »
Okay.

... Huh, auto-update? thought that didn't work with the 1.2.3 nanobsd snapshots? Manual update only...

Correct. That is only for full installs. For nano, just download the file and update as usual (or do an update by URL from the console)
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!

Offline jlepthien

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 657
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #8 on: December 08, 2009, 08:59:32 am »
Cool! Cannot wait! One quick question though. Will the wireless driver for ath devices still be the same so that after the update to the release of 1.2.3 my wlan will work?
| apple fanboy | music lover | network and security specialist | in love with cisco systems |

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14990
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #9 on: December 08, 2009, 09:58:44 am »
The wireless drivers will be the same as stock FreeBSD 7.2. They had been backed down for a bit to test and see if certain issues could be worked out, but in the end they were put back. If you had a wireless card that worked for a while, but then was not recognized in RC3, it should work again now.
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!

Offline jlepthien

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 657
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #10 on: December 08, 2009, 11:26:14 am »
Thanks jimp. My card is working right now, so I was hoping that it will still work when I update ;)
| apple fanboy | music lover | network and security specialist | in love with cisco systems |

sartic

  • Guest
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #11 on: December 10, 2009, 01:49:16 am »
edit: This just came to me: can we update from a snapshot to the release just like from snapshot to a newer snapshot?

Yes although you will need to set your auto-update URL back to the official release mirror instead of the snapshots server.


when? when u hit release or now?

Offline rpsmith

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 234
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #12 on: December 10, 2009, 03:18:10 am »
You might want to checkout the Download Mirrors for Released Versions.   :)

Roy...

Offline luma

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #13 on: December 10, 2009, 03:37:46 am »
Whaouh, big day! It seems release is ready! Mirrors get new images! Waiting for the official announcement.

Offline AhnHEL

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 572
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Snapshots server appears empty
« Reply #14 on: December 10, 2009, 03:39:40 am »
Image file is corrupt, Update cannot continue.  This is error I get with Full Install and Auto Update.  Updater Settings set to 1.2 - Release
« Last Edit: December 10, 2009, 03:44:59 am by onhel »
AhnHEL (Angel)
NYC

3 pfSense sites: 2.1 RELEASE (amd64)
Dell 745 SFF E4400 @ 2.0Ghz, 2GB RAM, 20/5 Mbps
Dell 755 SFF E6550 @ 2.3Ghz, 2GB RAM, 20/5 Mbps
White Box i5 3570k @ 4.4Ghz, 16GB RAM, 114/6 Mbps, SSD
OpenVPN (Site to Site, Road Warrior), IPSec Mobile, UPnP Gaming, Traffic Shaping, Snort, Suricata