Netgate m1n1wall

Author Topic: What happened to redmine.pfsense.org???  (Read 1916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Supermule

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1494
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
What happened to redmine.pfsense.org???
« on: February 19, 2012, 01:18:18 am »
Cant see anything....doesnt work in both IE and FF.
Kind regards Brian


Offline cmb

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6333
  • Karma: +0/-0
    • LinkedIn
    • Twitter
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #1 on: February 19, 2012, 07:26:13 pm »
?  Works fine here.

Offline chpalmer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1074
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Home of Cablenut
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #2 on: February 19, 2012, 09:15:42 pm »
I was seeing the same thing last night...   Now the site wont even respond here...



Just came up fine and that page looks right now....   Weird!

 :)
« Last Edit: February 19, 2012, 09:22:21 pm by chpalmer »
P.S. statements made by me are not necessarily condoned by the management of this fine organization.

Offline cmb

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6333
  • Karma: +0/-0
    • LinkedIn
    • Twitter
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #3 on: February 19, 2012, 09:26:42 pm »
It's been getting beaten to death by spiders today, after an upgrade last week we forgot to put in the robots.txt to disallow indexing that completely kills the server (redmine has some fun quirks there without it, every commit in the repo has numerous links to the same thing, making for hundreds of thousands of pages that take a ton of resources to generate, eventually hanging up ruby entirely or running the system out of Apache processes). Most of them haven't picked up the robots.txt change I made earlier just yet so it's still getting beaten to death.

Offline Supermule

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1494
  • Karma: +2/-1
    • View Profile
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #4 on: February 19, 2012, 09:29:58 pm »
Thx Palmer....was thinking that I was the only one.... :D
Kind regards Brian


Offline Nachtfalke

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2753
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #5 on: February 20, 2012, 01:35:59 am »
I had the same problem and yesterday and some days in the past.

Further since one or two weeks I have problems when replying on forum posts. It tooks a longe time while browsing the forum is fast.
I do have the problem on different Internet connections and routers/firewalls.

Offline cmb

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 6333
  • Karma: +0/-0
    • LinkedIn
    • Twitter
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #6 on: February 20, 2012, 02:25:19 am »
Further since one or two weeks I have problems when replying on forum posts. It tooks a longe time while browsing the forum is fast.
I do have the problem on different Internet connections and routers/firewalls.

I've seen that too on occasion, did some checking into it with nothing found. Haven't had time to really dig into it. Felt like reverse DNS lookup delay, but I disabled that in SMF and it didn't change anything.

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 14990
  • Karma: +4/-0
    • View Profile
Re: What happened to redmine.pfsense.org???
« Reply #7 on: February 20, 2012, 01:07:52 pm »
I had to go in the admin settings and re-save on the default columns setting, then it came back.

I could swear I brought over the robots.txt when I upgraded it this last time, but apparently not. :-)
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!