Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)  (Read 55215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Clear-Pixel

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 262
  • Karma: +4/-5
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #45 on: June 10, 2013, 07:03:49 pm »
Home network setup...
HP EliteBook 2530p Laptop - Core2 Duo SL9600 @ 2.13Ghz - 4 GB Ram -128GB SSD
Atheros Mini PCI-E as Access Point (AR5BXB63H/AR5007EG/AR2425)
Single Ethernet Port - VLAN
Cisco SG300 10-port Gigabit Managed Switch
Cisco DPC3008 Cable Modem  30/4 Mbps
Pfsense 2.1-RELEASE (amd64)
--------------------------------------------------------------
Total Network Power Consumption - 29 Watts

Offline davidjtsteele

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #46 on: June 11, 2013, 11:05:45 am »

Offline HooKed

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 26
  • Karma: +0/-1
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #47 on: June 15, 2013, 12:05:30 pm »
AMD Sempron(tm) 3000+
512mb Ram
2 Flash Drives (1 Gig with pfSense + 4 Gig with cfg and cache)

40-50 users

Fast and Quiet

Pictures was taken during setup before it was placed in the server room.
http://imgur.com/a/YHx7a

Offline demonyc

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #48 on: June 17, 2013, 06:15:29 pm »


We have some netgate goodness here in the office.
« Last Edit: June 17, 2013, 06:34:51 pm by demonyc »

Offline Gabri.91

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 131
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #49 on: August 14, 2013, 03:58:25 pm »


pfSense on Watchguard x750e modded with Pentium-M 1,7Ghz SpeedStep, 2GB RAM, PicoPSU

Server made by Supermicro X9SCL with Intel Xeon E3-1230v2 and 16GB RAM DDR3 ECC plus 4x2TB and 256GB SSD for VM

Switch HP 1800-24G with some VLANs, UPS APC Smart 1500VA

In other places over the home I have a WRT610N (used as access-point and switch managed), Netgear GS108Tv2 and ReadyNas Duo v2 with 2x2TB for backup


Offline stephenw10

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11914
  • Karma: +468/-15
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #50 on: August 14, 2013, 07:10:50 pm »
IKEA rack?

Steve

Offline Gabri.91

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 131
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #51 on: August 15, 2013, 03:30:27 am »
Yes! ;)

Offline cmb

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11230
  • Karma: +893/-7
    • View Profile
    • Chris Buechler
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #52 on: August 17, 2013, 10:34:07 pm »
One that @tommics posted on Twitter.


Offline Charlie

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #53 on: August 20, 2013, 03:05:16 pm »
This is a custom skeleton build running pfsense 2.1 RC1 (amd 64). This re-purposed computer started its life as an e-machine. The frame has been cut down significantly and re-riveted (was a micro atx case) to exact fit a mini itx motherboard. The case is now the width of the WRT54G router perched on top. Frame was smoothed and painted rattle can red. Build uses a standard ATX power supply from a dell dimension series taken apart and sprayed with flat black paint for contrast. I didnt want the pfsense 16g flash drive hanging out the back near my network cables so i made a custom mount inside the case partly salvaged from a hp pavillion. The power switch is also located on top of this mount taken from another dell. The meat and potatoes of this build is a brand new dual core intel celeron processor @ 1.1 ghz and 2 gb of G.Skill DDR3 1333 ram. The motherboard (gigabyte GA-C847N-D) has dual RJ-45's and I also installed a pci gigabit NIC for my optional interface running on a different subnet. Not doing anything real heavy duty with it yet, mainly pfblocker, VPN and bandwidth throttling my freeloading neighbors :) 

Offline maverick_slo

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 809
  • Karma: +37/-2
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #54 on: August 23, 2013, 10:31:26 am »
OK, I`ll share mine :)

pfSense box:


Mini rack:





Whole system, switches, server (5 HDD`s!!) and pfsense box uses around 110W, great what they did with power management :)


« Last Edit: August 27, 2013, 09:54:38 am by maverick_slo »

Offline stephenw10

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 11914
  • Karma: +468/-15
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #55 on: August 26, 2013, 12:01:11 pm »
That needed a bigger bandwidth warning.  ;)
I haven't been able to open the thread for the last three days via a 3G connection.

Steve

Offline Derelict

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 9241
  • Karma: +1052/-308
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #56 on: September 12, 2013, 04:22:21 am »
Here's mine:

Las Vegas, Nevada, USA
Use this diagram to describe your issue.
The pfSense Book is now available for just $24.70!
Do Not PM For Help! NO_WAN_EGRESSTM

Offline _Adrian_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #57 on: January 09, 2014, 01:14:00 am »
Here's mine...









Rack arrived today, so it's a work in progress...
Still need to finish up the wiring, and mounting the PDU's
Short a few rails and some of the stuff that's in there now will be removed and replaced before spring.

2x HP R5500XR UPS
2x HP Proliant DL580 G4 - Quad Intel 7140M ( 3.40GHz Xenon Duo Core ), 64GB DDR2 2x 72.6GB 10K SAS ( RAID 0 )
1x HP Proliant ML370 G5 - Dual Intel X5450 ( 3.00GHz Quad Core Xenon ), 32 GB DDR2 ECC, 4x 36.6GB 15K SAS for OS + External Storage ( See MSA20 )
1x HP Proliant DL360 G4 - Dual 3.6GHz Intel Xenon's, 8GB DDR, 2x 72.6 GB 10K SCSI ( Soon to be replaced for DL380 G5 )
2X HP MSA20 - 5x 2TB + 4x 1TB Seagate Barracuda 7200 Drives ( Soon the be replaced by HP MDS600 )

Other equipment:
HP AF600A KVM
Woven LB4 ( AKA TRX100 )
IBM Top Spin 120 ( AKA Cisco SFS7000 )
Older DLink Switch ( some older switch for the ILO and Management Network )

PS:
DL380 G5 will be the new firewall...
Single 2.2GHz xenon, 8Gb DDR2, 2x 36GB 10K SAS + Mellanox card + Myricom 10GBE

In the end there will be lots of CX4 cabling in the rack as there will be the Dual Link Infiniband net and the 10 GBE loop between the Firewall - LB4 - NAS
« Last Edit: January 09, 2014, 01:40:48 am by _Adrian_ »
If it ain't broken, fix it till it is :P

Offline _Adrian_

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 155
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #58 on: January 12, 2014, 11:27:40 pm »
As of today I have bought some more hardware that's inbound...
3 UPS's and a new drive array ( HP MDS600 )
If it ain't broken, fix it till it is :P

Offline Sifter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 153
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: [ Show your pfSenses! ] - Thread - (bandwidth warning!)
« Reply #59 on: January 13, 2014, 11:04:51 am »
Ok Ill bite.  Still a work in progress.  Supermicro X7SPA-H with 4gig of memory.