Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: Executare 2 linii de comanda la system reboot sau power fail  (Read 1706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mariusblk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Executare 2 linii de comanda la system reboot sau power fail
« on: January 11, 2015, 12:20:24 am »
Salutare forum, am reusit dupa multe batai de cap sa configurez pe un VirtualBox pfSense-ul. Aditional am adaugat un script ce porneste sistemul de wireless bazat pe Unifi AP. Intrebarea este cum pot executa 2 linii in shell la system reboot sau wake on power fail. Este vorba despre un "cd " pentru a accesa folderul cu Unifi si executarea scriptului.

Am incercat prin shellcmd insa observ ca nu stie sa "faca cd" iar executarea scriptului afiseaza eroare ceea ce este evident pentru ca nu gaseste fisierul de executat.

Intrebarea este cum pot face ca pfSense sa ruleze 2 linii de comanda la bootup - 1. cd /usr/local..... and 2nd. "java -jar ......"

Multumesc.

Offline AMizil

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 28
  • Karma: +1/-0
    • View Profile
Re: Executare 2 linii de comanda la system reboot sau power fail
« Reply #1 on: January 11, 2015, 02:13:11 am »
Salut

Suna interesant setup-ul tau chiar aveam in plan si eu anul acesta sa pun unifi pe pfsense.
Documentatia de aici nu te ajuta? https://doc.pfsense.org/index.php/Executing_commands_at_boot_time

Adrian

Later edit

Cred ca problema e de sintaxa, nu merge sa faci cd si apoi sa rulezi scriptul  ci treci calea exacta a scriptului  in intregime , pentru executie.
« Last Edit: January 11, 2015, 07:31:59 am by AMizil »

Offline mariusblk

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Executare 2 linii de comanda la system reboot sau power fail
« Reply #2 on: January 13, 2015, 11:58:26 am »
Am incercat cu <shellcmd> insa nu cred ca fac eu bine sau "cd /usr/local/UniFi/lib" nu o poate executa. In acelasi timp la boot pfsense imi arata eroare, unable to execute "java -jar ace.jar start &" iar asta este pentru ca fisierul nu se afla in root.

Momentan cu asta am ramas de facut si sa-l tin sub observatie ceva timp in caz de probleme.