pfSense Support Subscription

Author Topic: Probleme conectare la PPPoE  (Read 3270 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline catalin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: Probleme conectare la PPPoE
« Reply #15 on: August 19, 2015, 04:46:02 am »
adresa MAC este corecta ? ai facut un double check , vad ca a spoof-uit vr0 , folosesti cumva si vlan-uri in reteaua ta? ai incercat sa suni la RDS sa le zici de problema ? eventual sa iti zica daca la ei apare alt mac sau de ce nu te pot conecta , acu m-am amintit ca si eu am sunat la ei , ca nu ma puteam conecta prima data de pe pfsense , desi pana atunci ma puteam conecta cu orice router fara mac spoof .
Adevarul se afla dincolo de noi ...

Offline cipiricus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Probleme conectare la PPPoE
« Reply #16 on: August 19, 2015, 04:54:17 am »
nu am net de la RDS, ci de la o firma dinasta de la tara, eu stau la sat la bunici, oricum o sa sun la firma sa le zic de problema cu MAC-ul, iar vr0 este placa pusa pentru WAN

Offline catalin

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: Probleme conectare la PPPoE
« Reply #17 on: August 19, 2015, 05:03:43 am »
vorbeste cu ei , sa vezi daca conectarea la pppoe e conditionata de mac ,evenual ei pot vedea de pe ce mac incerci sa te conectezi , si daca totul e ok la ISP putem continua verificarile pe partea de PFSense
Adevarul se afla dincolo de noi ...

Offline cipiricus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Probleme conectare la PPPoE
« Reply #18 on: August 30, 2015, 04:07:55 am »
S-a rezolvat problema, firul de net era cel vinovat, am pus un switcher, iar acum totul merge struna...  ;D