Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: Lightsquid Web Server will not start manually or on boot.  (Read 352 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SLB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Ladislav Brezovnik
Lightsquid Web Server will not start manually or on boot.
« on: July 22, 2017, 05:23:20 am »
Hi all,

Lightsquid Web Server will not start manually or on boot. I'm running 2.3.4-RELEASE-p1 (amd64) and its a ESXi VM. I have tried reinstalling it, deleting it and reinstalling it but it still wont work. Squid proxy is working correctly. Bellow is the log

cat /var/log/lighttpd_lightsquid.log
2017-06-20 15:02:46: (log.c.217) server started
2017-06-20 16:24:43: (server.c.1828) server stopped by UID = 0 PID = 79579
2017-06-20 16:26:04: (log.c.217) server started
2017-06-20 19:05:38: (server.c.1828) server stopped by UID = 0 PID = 19378
2017-07-22 17:43:06: (log.c.217) server started
2017-07-22 17:44:43: (server.c.1828) server stopped by UID = 0 PID = 41098
2017-07-22 17:45:55: (log.c.217) server started
2017-07-22 17:50:10: (server.c.1828) server stopped by UID = 0 PID = 16550
2017-07-22 17:55:35: (log.c.217) server started
2017-07-22 18:02:35: (server.c.1828) server stopped by UID = 0 PID = 64974

Any help in getting this resolved would be greatly appreciated.

Kind Regards,
Simon

Offline SLB

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
    • Ladislav Brezovnik
Re: Lightsquid Web Server will not start manually or on boot.
« Reply #1 on: December 11, 2017, 07:01:04 am »
I still have the same issue with light squid on a fresh install of 2.4.2-RELEASE (amd64). Lite squid will not run and I can find any info in the logs. Can anyone help me solve this issue.