Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: High Avail. Sync broken  (Read 1078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kikuyu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: High Avail. Sync broken
« Reply #15 on: January 10, 2018, 08:02:02 am »
Hi,

After double checking the configuration, all is working fine!!!

THX

Offline IKO007

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: High Avail. Sync broken
« Reply #16 on: January 25, 2018, 04:03:16 am »
Hi,

After double checking the configuration, all is working fine!!!

THX

And what was your configuration problem ? may be I am still missing something.

Offline kikuyu

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: High Avail. Sync broken
« Reply #17 on: January 26, 2018, 09:37:28 am »
Hallo,

I used the HA1 IP 192.168.200.1 and HA2 IP 192.168.200.2. Normally netmask /24 for the network 192.160.200.0/24.
But after double checking, on the slave, the netmask was /32. I don't know how it was here?
After correction, all is now working fine.

Rgds.
Kikuyu


Offline IKO007

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: High Avail. Sync broken
« Reply #18 on: January 29, 2018, 02:40:32 am »
Hello,
Thanks for tip, I had this correctly configured, but I find out fact, that my sync is not working, when I have my DNS resolver Turned ON. May be this will also help somebody.