Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: Firewall Rules - Can't select Gateway  (Read 253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Captain

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Firewall Rules - Can't select Gateway
« on: December 19, 2017, 08:26:14 pm »
Just upgraded to pfSense 2.4.2_1.  Under LAN rules, the selection for Gateway is now blank.  How do I fix that?  Can I edit the gateway via CLI?

Offline fonzy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Firewall Rules - Can't select Gateway
« Reply #1 on: March 19, 2018, 11:28:50 am »
hi all
exactly the same symptoms for me (Pfsense 2.4.2-RELEASE-p1)
i can't select a gateway in lan rules of the firewall.
In the rules list, old rules show the gateway  but if i try to modify one, the box stay blank and not allow to choose a gateway.
thanks for your time
PS : excuse my poor english.

Offline slkamath

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Firewall Rules - Can't select Gateway
« Reply #2 on: March 20, 2018, 12:48:32 pm »
Hi,

Put some screeshot's. So it will make understand better.

Lokesh Kamath

Offline fonzy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Firewall Rules - Can't select Gateway
« Reply #3 on: March 21, 2018, 03:09:41 am »
i think i found the problem.
my pfsense interface is displayed in french.
i try to change the language to english to take screenshots and surprise, the gateway choice is back.
so there is a bug with some foreign language interface.