Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: "No logs to display" for firewall-logs after upgrade from 2.3.4 to 2.4.2_p1  (Read 176 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline AndiK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
all other logs are displayed ok in the gui.
There are entries in /var/log/filter.log.
When I check the option "raw logs" the entries were displayed.

Offline AndiK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
There are no rows with ip-addresses in the filter.log. I have enabled a rule which logs my access, but nothing went to filter.log...

Only these entries:
Dec 20 10:26:48 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,3,bad-hlen=16),3
Dec 20 10:26:49 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,4,bad-len=0,
Dec 20 10:26:49 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,7,bad-len=0,7
Dec 20 10:26:50 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,0,bad-len=0,0
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,4,bad-len=0,
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:52 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-hlen=0),5
Dec 20 10:26:53 firewall filterlog: 768,16777216,,1448346704,igb1,match,block,in,5,bad-len=0,5

Offline AndiK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
any hints?

Offline jimp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 21553
  • Karma: +1469/-26
    • View Profile
Something in the upgrade must have failed. Are you certain you're running a fully updated 2.4.2-p1 system? That looks like a symptom of a mismatched kernel and world/binaries.

What does the output of "uname -a" show?

What about "pkg-static info -x pfSense"?
Need help fast? Commercial Support!

Co-Author of pfSense: The Definitive Guide. - Check the Doc Wiki for FAQs.

Do not PM for help!