Netgate SG-1000 microFirewall

Author Topic: DHCP server for more subnets?  (Read 111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lcbbcl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
DHCP server for more subnets?
« on: January 13, 2018, 01:44:17 pm »
Hello,i have 2.4.2-RELEASE-p1 (amd64) installed with a 4 port nic,and for some reason my DHCP server recognize only the LAN.I am not able to see other interface on DHCP section.
At the installation i chose only WAN and LAN,after few days i add the 2 new interfaces(WIFI,DMZ) each one with different  subnet.
I do miss something?a reboot to the server din't help.
Thanks

Offline Grimson

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 300
  • Karma: +46/-3
    • View Profile
Re: DHCP server for more subnets?
« Reply #1 on: January 13, 2018, 01:47:25 pm »
Likely a typical beginner failure: https://forum.pfsense.org/index.php?topic=140910.0

Offline lcbbcl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 16
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: DHCP server for more subnets?
« Reply #2 on: January 13, 2018, 01:55:49 pm »
You are right,i had /32 i changed now to /24 thanks.