pfSense Gold Subscription

Author Topic: IPv6 dhcp not starting  (Read 8365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline eppo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: IPv6 dhcp not starting
« Reply #15 on: September 04, 2013, 11:00:02 am »
Just upgraded to the "Sep 4 01:46:07" snapshot. This snapshot and the Sept 3 14:08:44 snapshot both DID start dhcp6c correctly

On memory usage: both Sep 3 snapshots had 8 lines with the word "kill" in them. The Sep 4 snapshot has only 3.

Offline eppo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: IPv6 dhcp not starting
« Reply #16 on: September 04, 2013, 11:18:35 am »
Try this commit https://github.com/pfsense/pfsense/commit/d6df2c4c71678b5edd98892ca40facbb80f4ed1c manually or use a tomorrow snapshot and see if this behaves better.

Tried it. What should it improve? I still have 3 lines with "kill" in sysem.log and dhcp6 is started too.

Offline Ofloo

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 106
  • Karma: +3/-2
    • View Profile
Re: OpenVPN support with AES 256 using Hifn 7955
« Reply #17 on: September 14, 2013, 10:38:10 am »
ok now dhcp6c doesn't crash, .. however the ipv6 routes are not working

Code: [Select]
/usr/local/sbin/dhcp6c -f -d -D -c /var/etc/dhcp6c_wan.conf -p /var/run/dhcp6c_pppoe0.pid pppoe0
makes them work though, ..

if i do sockstat -46lp546, it shows a lot of dhcp6c clients on that port and also a php and sh script. however they keep cycling, as if they crash constantly